Welkom op onze nieuwe website

Met trots kondigen wij aan dat onze nieuwe website live is. Een compleet nieuwe website, die de look en feel van ons bedrijf perfect weergeeft en de hoge kwaliteit kunstgrasproducten die wij ontwikkelen en produceren benadrukt. Met deze website zijn we klaar voor een frisse start.

Welkom op onze nieuwe website

Tijd voor een opfrisbeurt

Omdat onze oude website hard toe was aan een opfrisbeurt, besloten we onze website in een nieuw jasje te steken. We wilden een meer eigentijdse uitstraling. Een uitstraling die ons veelzijdige, creatieve en innovatieve karakter laat zien. Daarnaast wilden we een visuele beleving creëren en onze kunstgrasproducten op een levendige manier aan onze bezoekers voorstellen. Zoals u wellicht heeft gemerkt is veel van de huisstijl veranderd, maar het logo is behouden

 

Plezierige samenwerking

De afgelopen maanden hebben we zeer intensief maar prettig samengewerkt met Digital Agency Nedfinity. Onze samenwerking gaat ver terug, aangezien de oude website ook door Nedfinity werd ontwikkeld. Zij ontwikkelden een website met een gebruiksvriendelijke CMS die ervoor zorgt dat de voorkant er mooi uitziet en de achterkant gemakkelijk te bedienen is. Samen met de Marketingdame, Nedfinity, de professionele video-producenten van IF-TV de de vertalers van Bacolet hebben we nu een website die de algehele ervaring een stuk beter maakt. We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat u zich welkom voelt op onze nieuwe website: een nieuwe plek om alle informatie te krijgen die u nodig hebt, waar ter wereld u ook bent.


Bekijk ook
Scroll naar boven