Avalon Grass

Dé business to business producent van kunstgras producten

Avalon Grass is al ruim 30 jaar dé business to business fabrikant van kunstgras producten. We zetten onze expertise, creativiteit, betrouwbare service en passie in om het optimale kunstgras product te leveren. Naast traditionele kunstgras producten ontwikkelt en produceert Avalon Grass eigen innovatieve kunstgras producten: Avalon Petgrass, Avalon Urban Hybrid, Avalon Ecograss, Golf. Daarbij volgen we ontwikkelingen binnen de branche en kiezen we bewust voor de voortrekkersrol.

Nationaal en internationaal

Multifunctionele toepassingen

De kunstgras collecties en producten van Avalon Grass worden internationaal gebruikt voor multifunctionele toepassingen. Van park tot sportveld, van gazon tot rotonde, van balkon tot speeltuin. Dankzij de combinatie van traditionele en innovatieve kunstgras producten kunt u uw klant optimaal bedienen bij het invullen van buitenruimtes.

Bij Avalon Grass ontwikkelen en produceren we in Nederland met hoogwaardige materialen onze eigen kunstgrassen. Inmiddels creëren we een breed spectrum aan non directionele kunstgrassen. Bij ons kunt u als bedrijf terecht voor kunstgras producten met een natuurlijke uitstraling, unieke eigenschappen en perfecte performance.

Missie

Onze missie als allround kunstgras producent

De missie van Avalon Grass is om als allround kunstgrasproducent onze klanten op maat te bedienen met goede service en innovatieve oplossingen. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit door uitsluitend te werken met betrouwbare grondstoffenleveranciers. Als creatieve kunstgrasproducent zijn we flexibel en in staat out of the box te denken. Met onze kunstgras collecties leveren we duurzame oplossingen voor elke mogelijke klantvraag. Door samen te werken met Avalon Grass heeft u bovendien toegang tot onze ruime voorraden, het hoge serviceniveau en onze aanvullende ondersteuning bij onder andere de invulling van white label en leadgeneratie. 

Lidmaatschap

Wij zijn lid van ESTC

ESTC staat voor EMEA Synthetic Turf Council. Het is de branchevereniging voor de kunstgras industrie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Samen met de leden wordt pro actief bijgedragen aan de promotie, ontwikkeling en groei van de kunstgras industrie. Daarbij wordt continu gewerkt aan verbeteringen voor kunstgras producten. Zoals het optimaliseren van de recycling van kunstgras producten, het ontwikkelen van alternatieven voor de synthetische infill voor sport kunstgrassen en het bijdragen aan biodiversiteit. Ook voor Avalon Grass zijn dit belangrijke thema’s en daarom zijn wij met volle overtuiging lid van ESTC.

Makkelijk & snel contact

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken u graag wegwijs en geven advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

Scroll naar boven